Κεντρική Εκδήλωση για την Γενοκτονία 2016

Ο Σύλλογος Ποντίων Λάρισας, ο Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας και ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας κλείνοντας τις από κοινού εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου για φέτος, οργανώνουν την κεντρική εκδήλωση σχετικά με την Γενοκτονία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 20.00, στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας (οδός Πατρόκλου και Δευκαλίωνος).

 

Ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός,  ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης,  ο Βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Βουλευτής της Αρμενικής Εθνοσυνέλευσης και μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου της Ορθοδοξίας, κ. Αχογιάν Άραγκατς, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και πρόεδρος της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, κ. Γεώργιος Παρχαρίδης, ενώ τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας, κ. Χρήστος-Δημήτριος Τοπαλίδης.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Read 982 times